industrial heating and cooling

Birouri

pic_05_offices

Imbunatarirea eficientei angajatilor si satisfactia clientilor presupune un mediu adecvat si comfortabil de interactiune pentru acestia. Pe Group livreaza sisteme de racire si incalzire pentru birouri, care include o multitudine de optiuni pentru acestea.

Restaurante

pic_11_restaurants

In acest mediu de afaceri, putem spune ca mancarea hraneste stomacul si ambianta locului hraneste sipritul. Scopul nostru este de a asigura ambianta perfecta pentru restaurante; pentru aceasta oferim o gama de produse menita sa ocupe un spatiu cat mai mic si sa armonizeze cu interiorul.

Spitale

pic_08_healthcare

Asigurarea unui mediu cu aer proaspat, controlul umiditatii, distributia volumului de aer, nivelul redus de zgomot al sistemelor de ventilatie reprezinta  o conditie foarte importanta la care sisteme de climatizare trebuie sa faca fata in cazul unui spital. PE Group ofera  produse care satisfac aceste provocari, pentru a pastra un mediu sanatos, atat pentru personalul spitalului cat si pentru pacienti.

Cladiri de apartamente

pic_12_apartment

Controlul individual al unitatilor de locuinte permite rezidentilor sa plateasca numai propriile cheltuieli de incalzire si de racire, fara a suporta practicile risipitoare ale vecinilor. Suntem capabili de a oferi o varietate de echipamente de aer conditionat, pentru a oferi solutia optima in cazul acestor tipuri de cladiri.

Centre IT

pic_23_data_centers

Enorma cantitate de caldura generata de echipamentele specific unei companii IT reprezinta cel mai maire risc pentru stocarea in siguranta a datelor. Sistemele de aer conditionat trebuie sa asigure nu numai o temperature constanta in incaperi, dar si sa furnizeze economii de energie pentru reducerea costurilor de functionare.

Depozite

pic_21_warehousing

Controlul temperaturii si al umiditatii ineficient poate afecta negativ calitatea si siguranta produselor depozitate. Aerul conditionat si echipamente de refrigerare joaca un rol esential in mentinerea mediului adecvat de stocare a produselor inainte de expediere. Ne straduim sa oferim echipamente si sisteme de conditionare a aerului capabile sa economiseasca semnificativ energia consumata si sa asigure in acelasi timp o functionare fiabila.

Hoteluri

pic_10_hotels

Confortul oaspetilor este titlul de excelenta al oricarui hotel. PE Group furnizeaza acest comfort prin intermediul unui pachet de solutii care integreaza incalzirea, racire si ventilarea aerului in conditii stricte de zgomote si vibratii.

Centre Comerciale

pic_04_shops

Avand adeseori cei mai aprigi competitori plasati in apropiere, centrele comerciale urmaresc sa ofere clientilor o experienta de neuitat la shopping, iar aceasta presupune un mediu confortabil. PE Group ofera solutii de aer conditionat pentru proprietarii de magazine.