Industria navala presupune cerinte stricte de siguranta si confort la bord. Navele care isi desfasoara activitatea in zone si medii foarte diferite, intalnesc cerinte ridicate pentru termoizolatii. Masini si echipamente, facilitati pentru pasageri, restaurante, etc. au nevoie de izolatii fonice atent gandite pentru a respecta conditiile impuse de armatori si societatile de clasificare.

PE Group furnizeaza si monteaza izolatii pentru pereti, conducte sau echipamente in conformitate cu specificatiile tehnice impuse.

Izolatii impotriva incendiilor

Izolatiile impotriva incendiilor la bord trebuie sa indeplineasca cerinte foarte stricte. Ele nu au voie sa se aprinda intr-un anumit interval de timp sau sa propage temperaturi ridicate pe partea opusa a focului. Mai mult decat atat, functionalitatea impreuna cu o instalare usoara si rapida devine tot mai importanta in zilele noastre.

Izolatii termice

Izolatia termica joaca un rol major in climatul interior asigurand confortul la bord. Prin alegerea solutiilor potrivite de izolare termica, temperatura mediului interior poate fi mentinuta intre anumite limite cu un consum redus de energie.

Izolatii pentru conducte

Aceste produse trebuie sa asigure confortul, siguranta si eficienta economica a sistemelor de tubulatura.