bmc

USOR DE FOLOSIT, INTELIGENT SI EFICIENT ENERGETIC

Sistemului de management al unei cladiri este de fapt un sistem de automatizare a cladirii. Acesta consta intr-un calculator care este conectat la module de comanda a diferitelor instalatii din cladire. Sistemul de management presupune controlarea si monitorizarea acestor instalatii.

Acest tip de sistem sporeste confortul in interiorul unei cladiri, imbunatateste eficienta si fibilitatea sistemelor controlate si ajuta echipele de interventie sau mentenanta sa rezolve problemele mult mai usor. Sistemul ofera date in mod real despre echipamentele functionale din cladire si le poate controla in functie de performanta acestora pentru a minimiza cat mai mult pierderile de energie.

Sistemele de management al cladirilor cresc confortul si productivitatea pentru a imbunatati eficienta sistemelor de constructie si a operatorilor instalatiilor de ajutor pentru a rezolva probleme neasteptate mai rapid decat echipamentele de depanare, de exemplu. Aceste sisteme ofera date despre performanta cladirii si pe baza acestor date se poate imbunatati eficienta cladirii prin conservarea energiei cat mai mult posibil.