Passive-House-

Ce este o casa pasiva?

Acest termen reprezinta un standard ce are la baza o constructie care este cu adevarat eficienta energetic, confortabila, accesibila si ecologica, in acelasi timp.

Confort

O casa pasiva ofera un nou nivel de calitate care intruneste un maxim de confort atat in timpul lunilor reci, cat si in sezonul cald, cu costuri de constructie rezonabile.

Calitate

Casele pasive sunt laudate pentru eficienta lor din cauza nivelului ridicat de izolare. Un alt principiu important al acestui tip de casa este “puntea termica “: izolatia este aplicata fara “puncte slabe” in jurul intregii cladiri, astfel incat sa se elimine colturile reci, precum si pierderi excesive de caldura.

Sustenabilitate

Casele pasive sunt eco-friendly prin definitie: Ele folosesc foarte putina energie primara, lasand intacte  resursele pentru toate generatiile viitoare, fara a dauna mediului.

Investitie

Sunt Casele Pasive o investitie buna? Acestea nu doar ca vor economisi bani pe termen lung, dar sunt surprinzator de accesibile pentru ca investind in elementele de constructie de calitate superioara va fi eliminata nevoia sistemelor de incalzire si de racire costisitoare.

De ce este nevoie?

Una dintre cele mai importante caracteristici ale acestui tip de casa este etanseitatea. Este nevoie de ferestre corespunzatoare cu izolatie buna si un invelis foarte bine izolat.

Sistemul de ventilatie furnizeaza in mod constant aer proaspat prin intermediul unei unitati de recuperarea a caldurii si de tratare a aerului. Incalzirea si racirea casei are loc prin sisteme ce utilizeaza cat mai mult energia regenerabila.

Compania noastra livreaza sisteme capabile sa ofere confortul unei case pasive in limitele unui anumit  consum de energie.