about

Filozofia PE Group

Scopul Nostru

Suntem pe piata pentru a aduce oamenilor cele mai recente tehnologii, cele mai inteligente solutii si pentru a implementa cel mai bun sistem adaptat pentru fiecare aplicatie in parte. Prin utilizarea celor mai noi produse putem crea sisteme menite sa reduca consumul de energie. In cele din urma, este vorba despre bani si trebuie sa explicam avantajele unei astfel de investitii care poate fi amortizata intr-o anumita perioada de timp, in functie de aplicatie.

De Ce Suntem Mai Buni

Credem intr-un dialog constant si in feedback. Instruim angajatii pentru a putea livra servicii de inalta calitate.

Compania a fost infiintata in Olanda si prin imbunatatirea constanta a serviciilor, a intrat pe piata romaneasca avand o vasta experienta de a gestiona activitatile firmei. Inceputul a constat in oferirea serviciilor de HVAC pentru sectorul civil olandez. Ulterior, a fost dezvoltat un parteneriat cu Daikin care a insemnat imbunatatirea serviciilor si a produselor oferite de cele 2 companii. Cativa ani mai tarziu, a fost abordat sectorul naval impreuna cu Johnson Controls, folosind astfel expertiza unuia dintre cele mai importante companii de HVAC din acest sector.

In final, firma a devenit PE Group, a deschis o filiala in Romania si a stabilit noi parteneriate pentru a crea o modalitate usoare prin care sa poate oferi solutii eficiente si in acelasi timp sa poate aplica experienta acumulata in sisteme care sa reduca pierderile energetice.