Descriere

Temperaturi Extinse

Scopul nostru este de a crea mediul perfect si precis de temperatura. In functie de aplicatie si de scara proiectului, temperaturile variaza de la  -35℃ la 30℃.

Economii de Energie

Functionarea eficienta este asigurata de tehnologii noi de tipul inverter si altele imprumutate de la pompele de caldura.

Prezentare

In domeniul refrigerarii, conditiile de mediu precum temperatura si umiditatea, dar si modul de operare difera in functie de destinatia proiectului sau al produselor congelate.

 

pic_overview_01

Temperatura Scazuta

Produsele alimentare necesita conditii stricte ale mediului in care sunt stocate. PE Group ofera o varietate de solutii care pot asigura temperaturi cuprinse intre -35℃ la 20℃, special adaptate in functie de necesitatile clientilor.

 

pic_overview_02

Temperatura Medie

Destinate cu precadere industriei alimentare, aceste sisteme asigura prospetimea produselor si calitatea lor. In aceeasi masura, aceste sisteme pot fi intalnite in racirea camerelor IT, laboratoarelor si chiar in cazul serelor, unde sunt necesare conditii stricte de temperatura pentru anumite intervale de timp.