Avantaje

Eficienta Energetica

Tehnologiile actuale ale pompelor de caldura combinate cu sistemele de tip inverter permit functionarea acestora cu o mare eficienta energetica.

Gama Larga de Produse

Diferite tipuri de pompe de caldura pentru utilizare comerciala sau rezidentiala satisfac pe deplin necesitatile de apa calda menajera si asigura confortul la temperatura dorita.

Functionare Silentioasa

Designul produselor, tehnologia compresoarelor de tip inverter si sistemul de convectie a caldurii asigura silentiozitatea, sistemului atat pentru unitatea interioara, cat si pentru cea exterioara.

Sistem Integrat

Spatiul si costurile de instalare sunt mult reduse in cazul unui sistem integrat de incalzire combinat cu un boiler special pentru apa calda menajera.

Linie de Produse

Rezidential – Temperatura Scazuta

Apa calda este incalzita la 55℃ si este disponibila pentru incalzirea in pardoseala si a radiatoarelor de temperatura joasa. Produsul indeplineste atat functia de incalzire, cat si cea de racire.

Rezidential – Temperatura Inalta

Apa este incalzia la  80℃ si este disponibila pentru radiatoare si apa calda menajera. Produsul indeplineste atat functia de incalzire cat, si cea de racire.

Rezidential – Hibrid

Apa calda menajera este furnizata in mod eficient chiar si atunci cand temperatura exterioara este scazuta, prin intermediul cuplarii acesteia la un incalzitor precum centrala pe lemne, gaz sau chiar boiler electric.

Comercial

O unitate mare outdoor poate furniza agent termic pentru cladiri de apartamente, hoteluri, sali fitness etc. inclusiv apa calda menajera.